Konstnärligt hem!

Att ha ett hem som är fullt av konst är en dröm, för att inte tala om verklighet, för många. Fina tavlor på väggarna, en vas som är antik och otroligt vackert designad och skulpturer i trädgården. Det finns massor av olika saker att välja och vraka bland för att få ett riktigt konstnärligt hem. Och vad som är konst? Det är individuellt. Det är otroligt brett och man kan inte gilla allt, men det finns så det räcker och blir över för den som är intresserad.

Men något som många faktiskt glömmer bort på vägen till ett riktigt konstnärligt hem är att grunden är väldigt viktig. För även om man har massor av fina tavlor på väggarna spelar det egentligen inte så stor roll, så länge de inte passar där. Det vill säga att grunden i ens hem är passande för att fylla med konst och redan är fint i sig. Ett hem ska trots allt kunna klara sig bra utan massor av små accessoarer, om det skulle vara så.

Det finns inte helt oväntat massor av saker man kan göra för att enkelt rusta upp sitt hem. Något som man bör ha i åtanke är att ett ljust och luftigt hem passar bra ihop med massor av tavlor. Det man kan göra då är att till exempel sätta in en fönsterdörr istället för en vanlig, något som gör en otrolig skillnad. Snygga och praktiska fönsterdörrar hittar man här: http://www.bygghemma.se/utomhus/fonster/fonsterdorrar/ och passar i de allra flesta hem. Fyllda med konst eller inte. Det finns säkert tusen fler tips man kan använda sig av för att lägga all fokus på konsten, i ett redan snyggt hem. Men man kan alltid ha galleri och liknande i åtanke, det vill säga vitt och luftigt, när man inreder. Då brukar det bli bra!