Konst och inredning

Inredningstrender kommer och gå. Det är ofta precis fel typ av stil, precis när du blivit klar med inredandet av din bostad. Trenden är svårjagad och förändras hela tiden i och med nya material, miljömedvetenhet, årstid och annat. Det finns dock saker som står sig och passar in, år efter år. Dessa saker är ofta konstföremål och annat som helt enkelt är tillräckligt välskapade och genomtänkta för att passa med olika omgivningar. De är tillräckligt starka för att bära upp sig själva i vilken miljö som helst. Det går även alltid att motivera ett rum med orden ”kontraster” och ”luftigt”.

Ständiga ommöbleringar

Många människor har svårt att nöja sig med hur det ser ut i den bostad de lever och vill hela tiden har förändring och förbättring. Det finns ofta ett intresse som gör att det inte är slutprodukten som lockar, utan utförandet.

– Jag har alltid möblerat om, ända sedan jag var liten. Jag byter mattor och lampskärmar och flyttar möbler mellan olika rum och olika våningar. Även pianot brukar få ny plats då och då. Barnen var inte roade när de var små, de sade ”Snälla, så fort vi kommer hem så har du gjort om allting!” De blev helt otrygga, så jag fick skärpa mig …

När någon hela tiden vill förändra kan det bli svårt att hitta saker att köpa som inte kostar för mycket, men samtidigt är fina. Det finns dock sajter som Kampanjjakt, där du ofta hittar bra rabatter på riktigt bra saker.