Gör ditt hem till ett konstverk

Vi spenderar otaliga timmar i våra hem. Det är där som vi vilar upp oss och finner styrka. Att då lägga ner lite extra kärlek på att renovera huset så som du vill ha det är alltså ingen dum idé.

Borta bra men hemma bäst. Ja, det är så som ordspråket lyder och något som de flesta av oss vill känna. Nu under försommaren är det många som vandrar omkring med renoveringstankar. Att då beställa hem byggvaror från byggvarulistan.se är en god idé som lönar sig för plånboken. Det gäller även att ha en väl utstakad plan för renoveringen så ni har något att ta stöd mot om modet sviktar. Och om du inte riktigt vet hur ni vill renovera och behöver lite tips så kan både ert geografiska läge samt spännande symbolik få styra.

Inred rätt

”Vi har samlat på oss en unik databas efter att ha byggt tusentals lägenheter på olika orter i Sverige. För första gången kan vi berätta vad folk faktiskt väljer för inredningsstil.” (läs mer)

Att inreda rätt är att följa sitt hjärta. Men som vi nämnde ovan är det alltid härlig att få lite inspiration. Bor du i Göteborg är du mer benägen att våga satsa på färg och form, och bor du i Stockholm kommer du nog att dra åt det mer romantiska hållet. Ja, var du bor kan spela roll på hur du inreder. Och vill du fånga rätt känsla ska du ta reda på symboliken i de populära inredningstrenderna. Sedan är det bara att toppa med nära och kära så har du skapat ett konstverk att bo i.