En dyr hobby

Många människor är intresserade av konst på ett eller annat sätt. Många gillar det estetiskt vackra och kanske själva målar eller fotograferar som hobby eller i arbetslivet. När det gäller att pryda väggarna hemma med konst så har olika människor självklart olika smak och stil. Vissa personer vill bara ha äkta, dyr konst medan andra tycker att det viktigaste är vackra bilder på väggarna, oavsett om de kommer från IKEA, det egna fotoalbumet eller ett konstgalleri.
 
Människor tittar på tavlor

Äkta konst eller ej?

Att vara konstsamlare, oavsett om det handlar om målningar eller skulpturer, är ett väldigt dyrt intresse och rekommenderas kanske inte till någon med dålig ekonomi. Åtminstone inte om man ska köpa äkta konst. Bryr man sig inte om äktheten utan bara tycker om att ha vackra bilder och verk på väggarna går det självklart att hitta fantastiskt bra kopior och nyprint.

Det händer i livet att vi av olika anledningar behöver låna pengar eller få in pengar snabbt. Det kanske handlar om att bilen har gått sönder, man har fått en vattenläcka i hemmet eller liknande. Under den här typen av omständigheter kan det vara en räddning att man kan ta smslån från seriösa företag som till exempel Smslånaren. Så länge man vet att man har pengar som kommer komma in så är det självklart inga problem att låna dessa snabba lån. På grund av höga räntor och korta återbetalningstider ska man dock försöka undvika dessa lån om det inte är kris. Man ska till exempel inte ta för vana att ta smslån för att köpa dyr konst eller leva över sina tillgångar.

Ett undantag är dock om man skulle hitta drömtavlan i original som äntligen är på marknaden igen och om man dessutom vet med sig att man kommer få in ett arv eller annat inom en snar framtid som man kan använda till att betala av lånet snabbt. Då kanske ett smslån kan vara ok.